fura 150pxNypremiär för den här versionen av FURA-webben var den 20 mars 2013.

Det här är FURAs femte och min fjärde version av FURA webb under de 14 år jag varit webbansvarig.

Den senaste webben hade premiär den 14 dec 2010. Efter drygt 3 år så har webben uppdaterats rejält. Trots att man som webbesökare kanske inte märker någon skillnad så är det stor skillnad "under skalet" då det skiljer fyra versioner till den absolut senaste versionen 3.8 av publiceringssystemet Joomla.

Allt innehåll från gamla webben bl.a. 2651 artiklar har konverterats, alla tilläggsprogram har ersatts. Arbete som återstår är en flytt av alla bilderna från vårt gamla Fotoalbum till en ny lösning. Det nya versionen av Joomla är även förberedd att fungera med smartphones och surfplattor. En anpassning till det återstår. Det har blivit många timmars arbete och fler timmar återstår av färdigställandet av webben inför överlämnandet till FURA:S nye webbansvarige, Per SM2LIY.

Du kan använda hemsidan precis som vanligt. Det kommer att finnas parametrar och funktioner som behöver trimmas in. Alla funktioner är ännu inte översätta till svenska. Vissa menyer och meddelande visas på engelska . Om du hittar skönhetsfel (eller buggar) eller brutna länkar så meddela undertecknad.

Hoppas att DU som medlem eller flitig besökare nu tar DITT ansvar och bidrar med innehåll till hemsidan.

73 de Olof SM2DCU
Webbansvarig

Sök i artiklarna

Go to top
Hej, vi använder cookies för att fura.se skall fungera bättre för dig. Läs mer om våra cookies och hur du kan anpassa dessa.
Mer information OK NEJ