SM2EKAOrdförarn har ordet….

Hej på er! Vilken förunderlig höst. Väderleksmässigt i alla fall. Men nu har snön kommit så vi får väl se ifall den orkar ligga kvar över jul. Jag tror att de flesta av oss trots allt vill ha en vit jul.

Rehabilitering!

Jag misstänker många av er redan hört att jag genomgått en operation nyligt som just nu medför mycket vila. En liten ovanlig situation för mig. Svårigheten är bl a att man måste se sin sambo göra saker som jag inte just nu får göra…. Bära in ved, snöskottning etc. Men det är bara att gilla läget och komma igen. Skall man vara ärlig kan man ju få lite extra tid att köra radio, hi… Jag har sedan tidigare förlängningskablar (3 st å 5m) till min IC706 så jag kan ha radion i ’sängen’, häpp!

Glashuset (rubriken får vara kvar en gång till)!

Tänk om vi kunde disponera Glashuset på torget en hel vecka med amatörradioaktivitet under dagarna! Vem ställer upp!? Vore väl tusan om vi inte skulle märkas och någon kunna bli nyfiken!

SSA årsmöte 2012!

Förberedelserna är nu i full gång. En handfull av oss i arbetsgruppen har redan kommit långt med bokning av lokaler, reservera hotellrum, fixa webb-siten, jaga sponsorer och utställare, fixa lotteriet, bankettens meny, annonser QTC mm mm!

Lotteriet!

Alla SSAs årsmöten har haft sina lotterier (1996 senast i Umeå hade vi 1400 lotter å 20 kr). Denna gång satsar vi hårdare!! 2000 lotter å 25 kr skall vi sälja! Och med vi menar jag i stort alla i vår förening skall vara med och sälja. ’Men va då, skall vi sälja åt kompisar och morfäder etc’ säger kanske någon! Javisst!! Vinner vederbörande så är det bara för dig att köpa ut vinsten för vi har jättefina vinster!! Vi kommer att paketera lotterna i häften om 20 st (=500 kr).  Säljstart i mitten av januari och dragning skall ske vid banketten den 28 april. Det kommer att krävas att vi har ett gäng som ställer upp i Eskilstuna loppisen den 24 mars samt kommande Distrikt 2 möte i Kalix/Luleå? Alla SM2 och SM3 borde bearbetas! Samt kontakta så många klubbar som möjligt. Eftersom jag är ansvarig för lotteriet så lär ni komma att höra av mig…..hi!

Lyckas vi sälja alla lotterna så kan hela projektet komma att ge ett plus-resultat som kan komma föreningens medlemmar till glädje. Det finns redan idéer runt detta.

Nästa FURA-blad

…kommer någonstans i februari!! Vi får se.

73 och GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar Er ordförar Rune SM2EKA