FURA aktuellt sep 1971Att FURA fyller 75 år detta år hoppas jag att alla medlemmar känner till. Tyvärr har pandemin ställt till det för ett normalt firande. Jag har försökt att göra mitt för att uppmärksamma jubileumsåret. Här kommer ett nytt bidrag till firandet. Jag har scannat in FURA aktuellt från sep-dec 1971.

Att det startar med september hör ihop med att jag blev medlem i Fura då. Därmed firar jag 50 år som medlem i Fura. Detta samtidigt som styrelsen planerar för Furas 75 års fest!

FURA aktuellt från den tiden får idag betraktas som ett historiskt och nostalgiskt dokument hur medlemsinformationen såg ut 50 år tillbaka. Jag har för övrigt kvar alla årgångar av medlemsblad sedan dess och jag kan meddela att de blev bättre och bättre. Till den dag Internet och hemsidor tog över och medlemsbladet tynade bort. Synd tycker jag själv. Klicka här eller på bilden så kan du läsa medlemsinfo från hösten 1971.

Notera passningslistan i december för vårens klubbkvällar alla tisdagar och torsdagar, totalt 41 tillfällen, vilket sköttes av endast 12 medlemmar.

Om några av er tycker er känna igen logotypen, ja då vet jag vad ni läste för tidning i er ungdom! Ni övriga får leva i okunskap om dåtidens litteratur. Hi Hi!

Liknande artiklar

Sök i artiklarna

Go to top
fura.se använder cookies för att hemsidan skall fungera bättre för dig. Du måste acceptera Cookies för att använda fura.se