Jag hade två fina dygn ute på Holmön lördag söndag. Det var ju tre "tester" att vara med på den helgen och det blev 11h vid radion sen kroknade mitt batteri 12v/55Ah. 49 QSO:n på Naturreservaten, 15 QSO:n på Portabeltesten och 15 QSO:n på Fyrtesten blev det mellan 09.00 och 20.00 på söndan.
 
Lördan var radiofri men mycket trevlig när vi var 17 st som seglade i den öppna Holmöslupen från Byviken och ner till Holmögadd. Strålande fint soligt väder och vinden i ryggen hade vi de 3,5h det tog att ta sig till hamnen på norra sidan av Holmögadd. Sen blev det tre km promenad eller skjuts av de som ville till fyren på Holmögadd där vi tillbringade fyra intressanta timmar med medhavd fika och mat och lättsamt surr.
 
Återfärden mot Byviken skedde i gråväder och motvind så vi fick använda motorn hela vägen. Efter drygt 2h var vi åter i Byviken. Måndagsmorgon 09.00 fick min gamla GOLF åter lift med Holmöfärjan tillbaka till Norrfjärden och fastlandet.  Fler bilder finns i vårt fotoalbum. / 73 de Gunnar SM2JCG
Furas hemsida använder cookies. Välj alternativ Samtycker eller Neka