SSA:s Årsmöte 2024 anordnades av Ölands Radioamatörer, SK7RN. En mycket bra arrangerad möteshelg! Fredagen började med spontanmingel "come together" vid Borgholms Kök och Bar för de som inte deltog i SL/DL-mötet.

Lördagen började med att Ilko, Kommunstyrelsens ordförande i Borgholm hälsade välkommen förklarade SSA:s Årsmöteshelg öppnad. SM7GXQ, Peter och SM0HEV, Jens instämde i välkomnandet. Platsen för arrangemanget var Slottsskolan i Borgholm.

Lördagens föreläsningar var mycket intressanta och givande. SM2MTR och SM2OAE representerade FURA. Vi tog del av olika presentationer. Ytterligare en deltagare från distrikt 2 var SM2OAN, Mikael. Lotteri, givetvis med några fina vinster från utställarna. Lotteridragning kl. 16:00.

Alla utställare var placerad vid skolans idrottshall, en lagom bensträckare mellan föreläsningarna att gå till hallen för att ta del av utställarnas erbjudanden. Lördagen avslutades med den sedvanliga banketten där c:a 130 personer deltog. God mat och trevlig samvaro.

Söndag; SSA:s Årsmöte 2024 avhandlades i rask takt med SM5BVV, Morgan som ordförande. 70 medlemmar deltog.

Nästa år planeras SSA:s årsmöte att genomföras av Västerås Radioamatörer. Mera information kommer på SSA:s hemsida senare i år.

73, Tomas

SSA2024 HEV VerksBer R
SM0HEV, Jens läser verksamhetsberättelsen


SSA2024 Ilko KommunOrdförande R
Kommunstyrelsen ordförande i Borgholm, Ilko hälsar välkommen


SSA2024 Bankett R
Kvällens bankett


SSA2024 Årsmöte1 R
Årsmötesdelagare


SSA2024 Årsmöte2 R
Årsmötesdelatagre


SSA2024 KARS om Avstämnng R copy
Kalmars Radioamatörer, KRAS; Här visar SM7MCD, Leif enkla men avancerade avstämningskomponenter

Läs även SK7RN:s hemsida.
Länk: SK7RN | Ölands Radioamatörer

Furas hemsida använder cookies. Välj alternativ Samtycker eller Neka