joomla logo blackFuras hemsida har fungerat i 13 år med CMS programmet Joomla 3. Av flera anledningar blev det nödvändigt att ersätta Joomla 3 med nya moderna Joomla 4. I annat fall skulle hemsidan riskera att sluta fungera.

Den nya Joomla 4 versionen är framtidssäkrad många år framöver. Joomla 4 gör hemsidan snabbare, ännu säkrare och öppnar upp för nya möjligheter. Bytet innebar en större arbetsinsats, även om det bara är kosmetiska förändringar som syns för dig som surfar på hemsidan. Men bakom skalet döljer sig många nyheter och förbättringar. Användare av mobila enheter och surfplattor märker nog största skillnad.

Alla tidigare artiklar och funktioner från den gamla hemsidan är migrerade och uppdaterade och finns därmed kvar. Registrerade användare har kvar sina inloggningar och kan fortsätta att publicera artiklar, kalender och övrigt innehåll.

Är några av er som publicerar på sidan intresserade så kan jag kära en genomgång av Furas Joomla 4 en klubbkväll. Hittar du fel på sidan, saknar du något på sidan eller har du andra idéer och önskemål kring Furas hemsida? Mejla mig gärna konstruktiva synpunkter eller önskemål till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

73 de SM2DCU/Olof


Furas hemsida använder cookies. Välj alternativ Samtycker eller Neka