Logger32 och N1MM

Jag har sedan några år publicerat mina uppdaterade minnesanteckningar om Logger32 och N1MM. Nu avstår jag från ytterligare publicering. Jag har misslyckats med att övergå till de nya versionerna av båda programmen. Nedan finns en länk till anteckningarna som publicerades i december 2014. För egen räkning kompletterar jag anteckningarna. Du kan kontakta mig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill ta del av dessa. Där finns följande:

  • Mina fruktlösa försök att övergår till N1MM+ och Logger32, version 3.50.
  • Förändringarna från N1MM Classic till N1MM+.
  • Korta beskrivningar om diplomen Diploma Romania och det spanska TPEA.
  • Nya misslyckade försök att få QRZ att fungera i Logger32 som det gjorde tidigare.
  • Put the radio in VFO mode. Det var ett meddelande som jag fick i N1MM samtidigt som jag förlorade CAT-förbindelsen. Förklaringen var en funktion som jag av misstag hade valt i min transceiver FT-950.

Här når du mina anteckningar om de båda programmen.

https://www.fura.se/images/stories/dx_tester/logger32_och_n1mm_dec_2014.pdf

Testkalender

Jag har även sedan några år publicerat en kalender över tester som jag kanske kommer att delta i. Det speciella med kalendern är att den innehåller filer för Call History och för programmeringen av F-tangenterna. Jag avstår också från ytterligare publicering av kalendern. Du hittar istället information om F-tangenterna i mina minnesanteckningar om N1MM och Call History-filer har PV7V publicerat och de når du via denna länk:

https://www.cqcontest.eu/call-history.php

Lycka till med loggningsprogrammen och testerna.

Må Så Väl
SM2BJS, Bertil

Furas hemsida använder cookies. Välj alternativ Samtycker eller Neka